klik atas

backlink

gambar laju

Wednesday, June 29, 2011

Kaunter Jualan Di Kemaman

Tanggal 21hb Jun 2011 minggu lepas saya berkesempatan membuka kaunter jualan di Padang Astaka, Cukai, Kemaman selama 4 hari (22hb - 25 Jun 2011). Persiapan pembukaan dilakukan sebelah petang dan pagi Rabu. Banyak juga persiapan yang perlu dilakukan memandangkan kami kekurangan kakitangan. Setiap warga KOPERAT memerah kudrat pada hari tersebut. Letih memang letih tapi kami yakin mampu tangani bersama-sama.... Banyak juga rintangan/masalah yang terpaksa kami tempuhi semasa menyiapkan kaunter kami....


Perasmian disempurnakan oleh YB Dato' Ahmad Shabery Cheek (Menteri Belia dan Sukan). Penat lelah kami disiang hari berbaloi dengan penyampaian Sijil Penyertaan disusuli dengan pancutan bunga api pada malam perasmian. Kejutan pula berlaku apabila 'booth' kami terpilih tempat ke - 2 kategori 'booth' tercantik pada malam tersebut. Tersenyum bangga kami semua malam itu. Hadiah disampaikan oleh YB kepada Pengurus Besar KOPERAT, E. Azizul bin Hashim. Yb juga berkesempatan melawat 'booth' kami buat seketika. YB juga terpegun melihat model replika Perumahan terbaru kami di kawasan Bukit Kuang Kemaman, Rumah Teres 2 Tingkat. Masih ada berbaki 24 unit untuk diduduki. Harga permulaan RM 240,00.00 ke atas. Peringkat terkini di tapak 25%. YB nampak yakin pihak KOPERAT mampu menjual kesemua unit Rumah Teres 2 Tingkat ini dan seterusnya merancakkan lagi pembangunan perumahan di kawasan sekitar Kemaman.


progress terkini = 25%
Tak menang tangan kami melayani pelanggan pada malam tersebut. Apa pun kami warga koperat berharap orang ramai dapat memiliki Rumah idaman masing-masing.

KOPERAT berharap Rumah ini mampu dimiliki dan selesa didiami. 
Rekabentuk anggun, ruang yang selesa dan lokasi stategik hanya 6 km dari Bandar Cukai, Kemaman.
Berdekatan dengan Sekolah, Masjid, Stesen Petronas, Klinik Desa, Pasaraya, Taman Rekreasi serta laluan utama Terengganu - Kuantan menjadikan Kawasan ini tidak wajar dilepaskan. 
~ Buatlah pilihan bijak ~


HUBUNGI KAMI SEKARANG :

Laman Portal Kami : http://koperat.com.my/

Laman Page Facebook : https://www.facebook.com/pages/Koperat/197111670306770?sk=info

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama