klik atas

backlink

gambar laju

Friday, May 9, 2014

cara buang atau uninstall ads / adware / spam / malware / pop-up

Baru - baru ni saya dah diganggu dengan adware / iklan apabila buka laman web.... Dok sedap sungguh melayari laman web bila benda alah tu ade... salah terklik kan... ke penuh iklan yang mengarut datang.... lain la jika laman web tu memang pasang iklan tu...

nama benda alah ni ialah "Ads not by this site" nama pun dah pelik dan memang susah nak buang. sakit hati betul, sampai nak buat posting pun kena ganggu dengan program adware ini.

saranan awal jangan sesekali terus pangkah ads tersebut..... sebab sekarang ads dah bijak.... klik tandanya ber'setuju'.....  ingat tu.... gunakan butang ALT+F4 untuk membuangnya... ok

kepada anda yang ada masalah ini, anime4nz cadangkan anda melawat laman web ini untuk mengetahui cara untuk membuangnya. saya memang dah cuba dan terbukti berjaya.....

selamat berjaya juga ya....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama