klik atas

backlink

gambar laju

Wednesday, July 31, 2013

Izinkan Saya Berzina Dengan Anak Pakcik

IZINKAN SAYA BERZINA NGAN ANAK PAKCIK
 
Di suatu kawasan perumahan di
pinggir bandar.. Ada satu pasangan
kekasih ini nak keluar berdating.
Setibanya si pakwe di hadapan
rumah makwenya… maka berlakulah
dialog berikut..

Gadis : Masuklah dulu, jumpa
dengan ayah saya.
Teruna : Boleh ke?
Gadis : Masuk je lah, saya nak
bersiap

Menyusup masuk si teruna melalui
pintu utama. Pintu yang siap
terbuka mengalukan-alukan
kedatangan si Teruna.

Teruna : Assalamualaikum.
Bapa Gadis : Waalaikumusalam.

Melihat pada lantangnya suara bapa
si gadis, terus si teruna kaku
membatu. Lantas si gadis menarik
tangan si teruna menyedarkan dari
lamunan itu.

Gadis : Mari, duduk kat kerusi ini.
Teruna : Eh..

Setelah tangan dihulur dan salam
bertaut, duduklah si teruna di
kerusi hampir menghadap bapa si
gadis. Hanya surat khabar yang
menjadi tabir antara mereka.

Friday, July 19, 2013

2 x Bonus Tahun Ini



Akhirnya, 2 kali bonus untuk semua. CONFIRM.. !!!

Berikut adalah beberapa garis panduan pemberian dan penerimaan bonus sebelum hari raya tahun 2013.

1. Bonus pertama akan masuk dalam tempoh 10 hari sebelum hari raya bermula 29 Julai 2013.

2. Bonus kedua akan masuk pada 8hb Ogos 2013.

3. Dibayar tahun ini juga.

4. Kadar penerimaan bonus tidak berasaskan penilaian atau gred gaji semasa.

5. Pekeliling umum sudah dikeluarkan.

6. Pemberian bonus bersyarat & terma.

Berikut adalah terma dan syarat yang ditentukan pembahagian dan penerimaan bonus tahun ini :

Thursday, July 18, 2013

Cara Kacau Makanan Dan Minuman

APA rahsia meneliti bagaimana Muhammad SAW kacau makanan atau minuman? Berpandukan sunnah Rasulullah, beliau sentiasa mengacau dengan menggunakan arah lawan jam.

Tentu ada hikmah tersirat di sebalik perbuatan Rasulullah yang mulia. Mari kita soroti, mudah-mudahan Allah memberi kita petunjuk.


Lihat semua pergerakan ini:
Pada struktur atom, terdapat electrons yg merupakan satu-satunya objek yang bergerak dalam atom. Ia mengandungi cas negatif dan berputar mengelingi nucleus dlm kedudukan arah lawan jam.


Pergerakan cytoplasm di dalam sel adalah mengikut arah lawan jam.




Bumi dan bulan berputar pada paksinya juga mengikut arah lawan jam.

Sunday, July 14, 2013

4 unsur / elemen / sifat yang ada pada diri


 
 
(1) Tanah = anak pertama, anak kelima, anak kesembilan
(2) Air = anak kedua, anak keenam, anak kesepuluh
(3) Api = anak ketiga, anak ketujuh, anak kesebelas
(4) Angin = anak keempat, anak kelapan, anak keduabelas

Friday, July 12, 2013

Tips Bangunkan Orang Sahur

TIPS KEJUTKAN ORG BANGUN SAHUR yg agak MENCABAR
khas utk org yg liat bangun sahur...!!

1. Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2. Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia
3. Renjis air kat muka dia
4. Tampar tampar manja pipi dia
5. Tutup kipas/air cond

Tapi kalau still tak ada effect,

1. Jerit nama dia sekuat hati...!
2. Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat - kuat dan jerit 'tsunami!' tsunami!

Tapi kalau still tak ada effect gak,

1. Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali...
2. Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin!

Tapi kalau still tak ada effect gak...Ni je la cara terakhir

1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan...kerana Tuhan lebih menyayanginya...Innalillahi wa inna ilaihi roji un...

Salam Ramadhan~~

Friday, July 5, 2013

Katak Kembong Mat Over Zamang Jepung



……………

terkenang aku terkenang zamang jepung,
makang ubi kayu sapa perut naik kembong, x2 …… Chorus

masa pergi skoloh aku jalang kaki,
kasut dok paka sebab ayoh dok beli,
ayoh aku pulok seorang penoreh getoh,
ketika itu hidup kami memang susoh,

chorus x 2

cite2 aku nok jadi loyar,
ajat dok sapa kerna malah belajor,
terlintas pulok nok menjadi guru,
orang gi skoloh aku nusuk atah pokok jambu,

chorus x 2

di sebeloh rumoh ade pulok seorang gadis,
anok pok imang dang guru mengaji,
namanye khadijoh dah terbuku di hati,
ayat punya ayat bapok ye kate aku tak mboh buwi,

chorus x2

selepah merdeka cite pulok laeng,
peluang beniaga hai kembang bukang maing,
lalu saya pon pula bukak meniaga kain,
dok segang dok malu saya tidak maen2,

chorus x2

bile dapat duit aku sipang sikit2,
kupul punya kupul lama2 jadi bukit,
dok berjalang kaki lagi aku beli perdana v6
baru orang kapung bukok mate sikit2,

chorus x2

itulah ceritenye dulu dang sekarang,
negare kite nie doh banyok kemajuang,
kite lah kuli kite lah juge tuang,
maju ke depang jangan kite ketinggalang,

hok oiiii

terkenang aku terkenang zamang jepung,
makang ubi kayu sapa perut naik kembong, x2

perut naik kembong x3
jadi katak kembong x3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama