klik atas

backlink

gambar laju

Wednesday, November 7, 2012

Lambang Bendera Zionis Israel dalam PC dan Laptop komputer Anda

Pernah tengok gambar di atas tu tak ?

Kalau nak tahu itulah gambar lambang bendera Zionis Israel lengkap dengan lilin.

Jangan terkejut !! SEBAB gambar tu ada dalam setiap PC, laptop atau komputer yang sedang anda gunakan untuk membaca blog anime4nz ini.

Anime4nz pun ketahui melalui perkongsian facebook mengenai permasalahan bendera ini.


PERHATIAN!!!!
BERITA YANG AMAT2 PENTING UNTUK KITA SEMUA KETAHUI.....!!!!

Buka komputer/laptop anda
pada "Local Disk (c) , THEN "Program Files"

THEN
"Microsoft Office"
THEN "Media"
THEN
"CAGCAT10"'
cari gambar no "J0285926" dan klik.
Anda akan jumpa gambar Lambang/
Bendera ZIONIS, ISRAEL. Lengkap (sama dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah
mereka).
 
DELETE pic itu!!

Utk pengetahuan anda ,
gambar tersebut ada di seluruh PC dan LAPTOP.
Sebarkan kepada semua saudara islam!! CARI sampai
JUMPA!!
 
 
Cuba juga langkah carian mudah ini........
 
1. Click button START > SEARCH
2. Click ALL FILES and FOLDERS
3. Taip Perkataan ini - "J0285926"
4. Tunggu sehingga fail itu diketemui atau dijumpai
5. Dah Jumpa? Silalah tengok......( Serupa tak?)
6. Tekan key DELETE and YES, OK ! ! !
 
 
Anime4nz : Jika generasi baru menggunakan tanpa kita membendungnya, siapa mampu menyekatnya ? ? ?

2 comments:

  1. agama lu pembenci banget.. jepang atheist ga dibenci? lu make produk atheist lohhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini untuk info je lol.... jika tak mahu terpulang kepada individu... Agama untuk semua.... pengetahuan untuk dikongsi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama