klik atas

backlink

gambar laju

Sunday, February 27, 2011

Jom Daftar ChurpChurp

               
Pernah tengok gambar kat atas ni? Apa??
tak pernah dan tak tau apa benda ni?
Nama dia ChurpCurp yang merupakan satu lagi anak syarikat Nuffnang.
Sebenarnya Curpchurp lebih kepada Twitter dulu tapi sekarang korang jangan terkejut sebab diorang dah integrate system dengan Facebook dan ini bermakna lepas ni selain daripada earn duit dari Twitter kita boleh earn jugak melalui facebook.


Churpchurp ni simple je.Tak perlu nak taip entri panjang2 untuk earn sebab Twitter hanya allow 140 char untuk taip. Apa yang korang kena buat ialah taip satu tweet mengikut apa keyword yang diorang bagi dan selalunya kempen2 diorang sama je macam apa yang ada dalam Nuffnang.Yang bestnya tanpa click dari orang ramai pun dapat duit cuma tak banyaklah kan.

Semenjak saya klik kat situ siap dah ada lambang Facebook, dulu-an hanya twitter je hok boleh masuk ( sapa takder twitter x layak dan kena ada kawan ramai baru dapat kelebihan )... So lepas ni tak mustahil ada task untuk kita update kat status Facebook kita. dan income kita pastinya meletup di sana. apa kata anda :-)...


Amacam berminta tak?kalau berminat just pergi website Churpchurp dan register. Atau klik jer gambar bawah ni eh!!

So sesiapa yang membaca entri ni dan berminat bolehlah register dan jangan lupa bila dia mintak twitter ID Referrer masukkanlah id saya jangan malu2 ye.


~ Sila add saya untuk tambah kenalan dan follower ya ~


Twitter : naim750
Facebook : naim osman 

p/s :
* Ruangan atas untuk referrer tu optional je, tapi apa salahnya bantu membantu.
Saya tolong promote korang untuk earn!!
Korang letaklah id saya kan...suka.. suka.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama