klik atas

backlink

gambar laju

Thursday, January 6, 2011

Kalendar 2011

Tahun baru dah sampai.... padahal doh beberapa hari kita sambut tahun baru..... Mesti merioh.... Ader kengkawan yang berpeluang melihat percikan api.??.... bunga api menjelang tahun baru.... Kebetulan time malam tu hujan sikit, anak pulak dok berapa sihat. Pakat tengok kat dalam tv dah la... tu pun hawa-hawa nak masuk bilik tido...... kuang 3X

Azam baru..... Semangat baru.... Segalanya perlu diperbaharui..... Itulah yang kita patut usahakan di tahun baru ini... Semoga kedatangan tahun baru kita lebih beretika, senyum sokmo orang tranung royak.

Mungkin kengkawan masih tercari-cari kalendar 2011 terbaru..... Klik jer kat TITLE atas tu.... pastu download ar kalu dapat..... extract ar sendiri...... comey arr.... jangan segan segan nak amik tau..... besor..... lagi besor kalu print A3..... atas bijok pandai kengkawan.... Apa pun terima kasih atas jasa Kedai Kreatif yang memberikan secara percuma kepada saya untuk dikongsikan bersama dengan pembaca blog saya. nak tepek di dinding..... di dahi..... seme dapat sebab resolusi dia terang nerang..... pelajor pelajor lagi suka sebab design yer menarik... tertarik.... saya tak lebong..... memang cun.... muahhhhhhh....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama