klik atas

backlink

gambar laju

Tuesday, October 19, 2010

komik niaga edisi 2

Kali nie aku berpeluang nak kongsi-kongsi ngan korang edisi #2 komik niaga hok baru jer dilancarkan lagi. baru preview..... saya bagi rintitan dalam dier jer lah..... untuk tatapan kawang-kawang seme di sini. post kali ini saya cedok dan terangkan serba sedikit apa kandungan dan perkara yang diketengahkan untuk edisi kali ni. :D ... aku pung dok bacer versi penuh lagi setakat ari ni.... moga baru dapat preview tadi.... rase best doh sera...
( saper-saper nok cari diri.. he he.... kalu dang aku tepek.... kalu percuma aku bagi jer... ker kawang-kawang... doh ianya berguna untuk semua.... sapa nak???? angkat tangang.....




Oh! Edisi kali ini lebih berkisarkan tentang buat duit dengan produk digital dan ebook. Seperti semua sedia maklum, sejak akhir-akhir ini, dunia IM tempatan hangat membincangkan tentang produk digital. Bahkan, sekiranya anda perasan (melalui Forum dan Facebook) , hampir setiap bulan, PASTI terdapat produk baru yang telah dilancarkan. Tidak hanya produk yang bertemakan program buat duit, bahkan ada di antara IM tempatan menjana 4-5 angka sebulan dengan mencipta produk tentang kesihatan serta “problem solving”.
Ketahuilah rahsianya dan dengarlah pengalaman otai dalam dunia bisnes.

Selain daripada slot biografi otai IM, edisi ke #2 kali ini dihiasi dengan pelbagai isu dan artikel yang cukup menarik seperti
  • 7 Langkah Mudah Untuk Menabung
  • Idea untuk Hasilkan Produk Digital
  • Teknik Killer Hasilkan Web Jualan
  • Isu Refund – Apa yang Perlu Dibuat?
Best tak preview nih kawang-kawang???

- komik no.1 mantap dah.... no. 2 pasti lebih mantap kan....kan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama