klik atas

backlink

gambar laju

Tuesday, January 5, 2010

Bateri Kering RM 195.00

Alkisahnya.... hari nie aku nak pi City Link ambil surat kawan aku....
Tolong member..... baik punya... tiada masalah..... sampai sana... ambil surat.... ok...
Sampai kat kereta... start... tak hidup.... start tak hidup.... { ai... buat pulak dah... beberapa hari lepas buat dah hari sabtu rasanya malam hujan lebat menggila sampai ke pagi .... hari tu pagi... semalam hujan lebat... start tak hidup..... last aku cek bateri.... cabut dan pasang ... menjadi - abang aku pulak kalu jadi sekali lagi baik tukar baru ja... ingatkan beres doh }
Buat supe yang ari tu.. pecat pasang semula.... start tak jadi jugak... hu hu.... pikir pikir...
tepon bos kat pejabat..... minta maaf la bos minta tolong.... [ Terima kasih kepada bosku En. Sayed dan anak buah kesayangannya datang menolong, En. Faiz ]
tukar bateri kereta pejabat ke kereta aku... wayar jumper tiada... dapat hidup jadi la.... So direct terus gi PERODUA service... sampai sana ... mati enjin.. start balik... uih tak hidup dah... maknanya memang bateri aku kong.... kalu la keta mapuh tengah jalan pulak.... 2 kali keja aku hari ni....
Cerita punya cerita ... tukar bateri baru.. amil bateri kering punya.... Kata nya yang berair kos nya dalam RM185 gak... tingkah sepuluh ngan kering... sambar yang kering ja la... aku pun tak tau la pulak kat pasaran luar berapa harga.... malah nak pening kepala.... bagi wang.... kereta ku siap..... VROMMMM>>>>>> sekian

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik tengah

Lazada : Kedai Online Top

Popular Posts

Harimau Malaya

harimau malaya 728x90 Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Wordlinx - Klik Bayaran Anda

WordLinx - Get Paid To Click

'Traffic' Percuma

The Best Traffic Exchange

Denaihati - Hidup Untuk Memberi

 Banner

EmailCash - Terima Duit Dengan Email

http://www.emailcashpro.com

Iklankan Perniagaan Anda Di Sini

Best of The Best Blog

leaderboard2 denaihati Banner

Lazada : Kedai Online

Lazada Malaysia

Penaja Bersama